Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro


Túl a szegénységen - fénykép- és rajzverseny

Túl a szegénységen - fénykép- és rajzverseny
2022. november 1-18 között a Csík LEADER Egyesület fénykép- és rajzversenyt szervez. 

A verseny célja pozitív pillanatok rögzítése a hátrányos helyzetben élők mindennapjaiból. Olyan helyzetképek megörökítését díjazzuk, amelyek a nehézségek és a szűkös körülmények ellenére az örömre, a szépségre, a törődésre és a szeretetre hívják fel a figyelmet.

A Csík LEADER Akciócsoport területén (http://csikleader.ro/index.php/hu/rolunk/terseg/) lakó I-VIII osztályos tanulók számára szervezett
Túl a szegénységen versenyre elkészített fényképet vagy rajzot 2022. november 18-ig lehet beküldeni a rajzverseny139817@gmail.com emailcímre.
 
Kérjük a fényképen/rajzon feltüntetni a szerző nevét, címét, az iskolát, ahová tartozik, és az osztályt. Csak a névvel és elérhetőséggel rendelkező, és a Csík LEADER térségben lakó I-VIII osztályos gyermekek fényképeit/rajzait tudjuk figyelembe venni. A rajzok mérete A4.
 
A rajzokból/fényképekből a Csíkmadarasi Többhasznú Központban szervezünk kiállítást. Az alkotások pontozása az alábbi szempontok szerint történik:
- Pozitív hangulatot sugároz
- Nyugalmat érzékeltet
- Reményt fejez ki, jövőképet mutat
- Szeretetet áraszt.

A legnagyobb pontszámot elérő 10 fénykép és 10 rajz megjelenik a Csíkmadarasi többhasznú központ facebook-oldalán és a kiállítás megtekinthető lesz a Központban. 

Az első 3 fénykép és első 3 rajz díjat kap. A díjazásra 2022 december 5.-én, 14,00 órakor kerül sor, a Csíkmadarasi Többcélú Központban.

Kérdéseivel, kérjük, hívja a 0757-070135-ös telefonszámot.

A verseny keretét biztosító pályázatot a Humán Tőke Operatív Program - 2014-2020 támogatja. SMIS 2014+ 139817

vissza

Copyright © 2017 Csík Leader