Országos egyeztetés a 2021-2027 fejlesztési tervéről

Országos egyeztetés a 2021-2027 fejlesztési tervéről
[ 2019-07-24 ]
A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Minisztérium megkezdte a 2021-2027 közötti időszak fejlesztési tervének egyeztetését, ezért közvitára bocsájtott néhány kérdéskört, amely megválaszolása nagy mértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy a hegyvidéki és kisléptékű gazdaságok nagyobb eséllyel juthassanak támogatáshoz. 

Tekintettel arra a tényre, hogy több kérdés is kapcsolódik a LEADER támogatásokhoz, a Helyi Akciócsoportok Országos Szövetségének (FNGAL) felhívására a LEADER szervezetek konkrét lépéseket kívánnak tenni annak érdekében, hogy minél több helyi kezdeményezés kivitelezését lehessen megvalósítani az új terv kereteiből. Ez megvalósítható, ha a közvitára minél több olyan válasz érkezik, amely nyomatékosítja a térségünkben létező problémák megoldásának fontosságát.  

Ennek érdekében tisztelettel kérjük, hogy az alábbi kérdőívet kitöltve küldje el a  pns2021@madr.ro és másolatban (Cc vagy Bcc) office@csikleader.ro  címre, azért, hogy a válaszokat összesítve továbbíthassuk a FNGAL-nak az érvelések és egyeztetések megalapozásához. A kérdőívek visszaküldésének határideje 2019. augusztus 31. 

A Helyi Akciócsoportok felvállalták a Közös Agrárpolitika és ezen belül a jelenleg egyeztetés és jóváhagyás alatt lévő EU-s szabályzók tájékoztató jellegű népszerűsítését. Ezek elérhetőek  itt és itt.

DOKUMENTUMOK:

vissza

Copyright © 2017 Csík Leader