Minőséget teremtünk

ADATVÉLMI POLITIKA

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE
ASOCIATIA LEADER CSIK, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.csikleader.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de autorizari in modulul dedicat partenerilor  nostrii. In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, ASOCIATIA LEADER CSIK are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

ASOCIATIA LEADER CSIK se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.csikleader.ro, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozitie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).
Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de ASOCIATIA LEADER CSIK in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: ASOCIATIA LEADER CSIK, str. Aleea Ciocarliei, nr. 11, sc. C, ap. 1 Miercurea Ciuc, judetul Harghita sau la office@vandorekszerek.ro

Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, ASOCIATIA LEADER CSIK le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:
  • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  • informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la serviciile ASOCIATIA LEADER CSIK sau ale organizatiilor partenere;
ASOCIATIA LEADER CSIK poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale ASOCIATIA LEADER CSIK si ale site-ului www.csikleader.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.
Atunci cind ASOCIATIA LEADER CSIK este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime
ASOCIATIA LEADER CSIK poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:
  • realizarii de rapoarte / analize;
  • realizarii de informari in scopuri proprii;
  • publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de ASOCIATIA LEADER CSIK

Jelen honlapon megjelenített vélemények nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság hivatalos álláspontját.