Minőséget teremtünk

ELNÖKI KÖSZÖNTŐ

Hagyományosan azt tartják, hogy a Csíki-havasok lábainál a zord életkörülmények rányomták bélyegüket az itt lakó emberekre. Bár az összefüggést tudományosan még senki sem tudta kimutatni, a természet a csíki lakosságot számos olyan tulajdonsággal ruházta fel, amelyek a megélhetésüket szolgálja: szûkszavú, céltudatos és kitartó. Így tudott az évszázadok során megmaradni és beilleszkedni egy olyan környezetbe, amely nem nyújt kiemelkedõ gazdasági lehetõséget, nem szolgálja a kényelmét és hosszú idõn keresztül még biztonságosnak sem volt mondható.

Tovább ››

HÍREK

Áldott Karácsonyt!

feltöltve: december 23, 2015

Gyüjtsünk erőt a karácsonyfa fényéből, a foszlós kalács illatából és az ünnepváró otthon melegéből, hogy egész évig megörizhessük magunkban Karácsony szeretetteljes hangulatát!

Épülő Székelyföld LEADER-partnerséggel

feltöltve: október 19, 2015

A Hargita és Kovászna megye tanácsa, valamint marosszéki önkormányzatok összefogásával megvalósuló VI. Székelyföld Napok keretében, Épülő Székelyföld LEADER-partnerséggel címmel szerveztek konferenciát október 15-én, csütörtökön a csíkszeredai megyeházán. 

Csík LEADER megvalósított projektjei az Erdély TV Tájkép c. műsorában

feltöltve: augusztus 31, 2015

Felhívjuk kedves pályázóink figyelmét, hogy az Erdély TV Tájkép c. műsorában bemutatott projektek elérhetőek a Multimédia / Videógaléria menü alatt.
Az összes hír ››

Jelen honlapon megjelenített vélemények nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság hivatalos álláspontját.